Πολιτική Προστασίας Απορρήτου και Προσωπικών Δεδομένων Ιστοσελίδας

 

 Της Εταιρείας BRILAKIS ORTHOPAEDICS ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΙΑΤΡΙΚΗ ΙΚΕ

Τελευταία ενημέρωση: Νοέμβριος 2019

 

H Ιστοσελίδα https://brilakisorthopaedics.gr/ (εφεξής «η Ιστοσελίδα»), τελεί υπό τη διαχείριση του Ιατρού κ. Εμμανουήλ Μπριλάκη, Ορθοπαιδικού Χειρουργού της Εταιρείας BRILAKIS ORTHOPAEDICS ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΙΑΤΡΙΚΗ ΙΚΕ (εφεξής η ‘Εταιρεία», διεύθυνση ιατρείου: Αιόλου 30Α, 17561, Παλαιό Φάληρο & Ερυθρού Σταυρού 5, 15123, Μαρούσι), η οποία είναι ο Υπεύθυνος Επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων που συλλέγονται από εσάς κατά την επίσκεψή σας στην παρούσα Ιστοσελίδα και τη χρήση των υπηρεσιών της, ήτοι όλων των πληροφοριών οι οποίες σας ταυτοποιούν ή μπορούν να σας ταυτοποιήσουν άμεσα ή έμμεσα.

Η Εταιρεία αντιμετωπίζει με ιδιαίτερη σοβαρότητα την προστασία του απορρήτου και των προσωπικών δεδομένων σας και έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να διαφυλάξει την ασφάλεια και την τήρηση της εμπιστευτικότητας των πληροφοριών που αφορούν τους επισκέπτες / χρήστες των υπηρεσιών της Ιστοσελίδας.

Παρακαλείσθε να διαβάσετε προσεκτικά την παρούσα Πολιτική Προστασίας Απορρήτου και Προσωπικών Δεδομένων της Ιστοσελίδας, προκειμένου να ενημερωθείτε σχετικά με τις πληροφορίες που συλλέγονται από εσάς, όταν την επισκέπτεστε και όταν κάνετε χρήση των διαδικτυακών υπηρεσιών της,  τη χρήση αυτών καθώς και  σχετικά με τα δικαιώματά  σας.

Η παρούσα Πολιτική επέχει θέση ενημέρωσης των υποκειμένων των δεδομένων σύμφωνα με τα άρθρα 13-14 του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων της ΕΕ 679/2016 («ΓΚΠΔ») και έχει ισχύ μόνο για την ιστοσελίδα https://brilakisorthopaedics.gr. Οι χρήστες πρέπει να λαμβάνουν υπόψη, ότι η Ιστοσελίδα μας ενδέχεται να περιέχει συνδέσμους και προς άλλους δικτυακούς τόπους. Η Ιστοσελίδα ωστόσο δεν φέρει κανενός είδους ευθύνη για τις πρακτικές, τους όρους χρήσης και την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων ή το περιεχόμενο των εν λόγω δικτυακών τόπων.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την παρούσα Πολιτική και εν γένει με τον τρόπο που η Ιστοσελίδα συλλέγει και επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Ιατρείο στη διεύθυνση: info@brilakisorthopaedics.gr

 

ΠΟΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΥΛΛΕΓΟΝΤΑΙ

  1. Πληροφορίες που Συλλέγονται Αυτόματα κατά την Επίσκεψη και Αλληλεπίδρασή σας με την Ιστοσελίδα μας

Η απλή περιήγηση στην Ιστοσελίδα, εφόσον δεν γίνει χρήση των διαδικτυακών υπηρεσιών της, δεν απαιτεί από τον επισκέπτη την παροχή / εισαγωγή προσωπικών δεδομένων. Ωστόσο, με μόνη την επίσκεψη και περιήγηση στην Ιστοσελίδα μπορεί να συλλεχθούν αυτόματα ορισμένες πληροφορίες οι οποίες μπορούν να σας ταυτοποιήσουν άμεσα ή έμμεσα, όπως είναι:

  • Η διεύθυνση διαδικτυακού πρωτοκόλλου (ΙΡ) του υπολογιστή σας,
  • Ο τύπος του προγράμματος περιήγησης (browser) και το λειτουργικό σύστημα,
  • Η ταχύτητα της σύνδεσης και πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα λογισμικού που είναι εγκατεστημένα στον υπολογιστή,
  • Βασικές πληροφορίες σύνδεσης με το διακομιστή και
  • Πληροφορίες που συλλέγονται μέσω HTML cookies, Flash cookies, web beacons και άλλων παρόμοιων τεχνολογιών (βλ. κατωτέρω στην ενότητα Cookies).

 

  1. Πληροφορίες που μας Παρέχετε Απευθείας

2.1. Προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται αυτόματα από τη συμπλήρωση της φόρμας επικοινωνίας στην Ιστοσελίδα

Όποιος χρήστης – ασθενής επιθυμεί να επικοινωνήσει μέσω της Ιστοσελίδας για οποιαδήποτε απορία ή κλείσιμο ραντεβού με το Ιατρείο, καλείται να συμπληρώσει την αντίστοιχη φόρμα επικοινωνίας, υποβάλλοντας με την συγκατάθεσή του τα εξής προσωπικά του δεδομένα: Όνομα, επώνυμο, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail), τηλέφωνο επικοινωνίας, επιλογή ιατρείου στο οποίο απευθύνεται, καθώς και το μήνυμά του με τη μορφή ελευθέρου κειμένου.

2.2. «Η γνώμη σου μετράει»

Οι χρήστες που επιθυμούν να εκφράσουν την γνώμη τους για τις παρεχόμενες από την Εταιρεία και το Ιατρείο υπηρεσίες, μπορούν να συμπληρώσουν την αντίστοιχη φόρμα επιλέγοντας την ομώνυμη  στήλη «Η γνώμη σου μετράει», υποβάλλοντας υποχρεωτικά το μικρό τους όνομα μόνο, καθώς και το κείμενο με την κριτική τους υπό τη μορφή ελεύθερου κειμένου.

2.3. Οnline ραντεβού

Επιλέγοντας τον σύνδεσμο «Online Ραντεβού», ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να κλείσει μέσω διαδικτύου το ιατρικό ραντεβού που επιθυμεί, ανακατευθυνόμενος στο προφίλ που ο Ιατρός διαθέτει στο διαδικτυακό τόπο Doctoranytime.gr. Τα δεδομένα που εισάγονται μέσω της Doctoranytime.gr διέπονται από τους αντίστοιχους όρους χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου της συγκεκριμένης ιστοσελίδας, την οποία και αποδέχεται ο χρήστης κατά τη χρήση των διαδικτυακών υπηρεσιών της.

 

  1. Πληροφορίες που Δημοσιοποιούνται στην Παρούσα Ιστοσελίδα

Στην ιστοσελίδα μας  δημοσιοποιούνται οι εξής πληροφορίες που αφορούν στον Ιατρό:

  • Βιογραφικό σημείωμα του Ιατρού
  • Δημοσιεύσεις – Επαγγελματική Δραστηριότητα Ιατρού
  • Φωτογραφίες Προσωπικού
  • Φωτογραφία του Ιατρού και του χώρου του Ιατρείου
  • Αξιολογήσεις των ασθενών που χρησιμοποίησαν τις υπηρεσίες του, οι οποίες δημοσιοποιούνται στην Ιστοσελίδα κατά τα περιγραφόμενα στο 2.3.

 

  1. Ανήλικοι

Κατά την συλλογή πληροφοριών απευθείας από εσάς, λαμβάνεται η κατάλληλη μέριμνα προκειμένου να διακριβωθεί ποιες από τις συλλεγόμενες προσωπικές πληροφορίες αφορούν ανήλικους. Σε κάθε περίπτωση, εάν διαπιστωθεί ότι έχουν συλλεχθεί οποιεσδήποτε προσωπικές πληροφορίες από ανήλικο κάτω των 15 ετών χωρίς επαληθεύσιμη γονική συναίνεση σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο Ν. 4624/2019 και το ΓΚΠΔ, θα διαγραφούν οι πληροφορίες από τη βάση δεδομένων μας το συντομότερο δυνατό. Εάν πιστεύετε ότι μπορεί να έχουν συλλεχθεί πληροφορίες από ανήλικο κάτω των 15 ετών, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Εταιρεία στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@brilakisorthopaedics.gr

 

  1. Πως Χρησιμοποιούνται τα Προσωπικά Δεδομένα που Συλλέγονται

Η Εταιρεία λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των δικαιωμάτων και των έννομων συμφερόντων των χρηστών της Ιστοσελίδας και χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγει για τους χρήστες των διαδικτυακών της υπηρεσιών για τους παρακάτω σκοπούς:

  • Για την παροχή στους χρήστες / ασθενείς της δυνατότητας οn-line ραντεβού με τον ιατρό
  • Για την επικοινωνία με τους επισκέπτες / χρήστες της Ιστοσελίδας ανάλογα με το περιεχόμενο του αιτήματός τους
  • Για στατιστικούς σκοπούς, αναλύοντας τις πληροφορίες που συλλέγονται προκειμένου να ενισχυθεί η λειτουργικότητα της Ιστοσελίδας και να διαμορφωθεί καλύτερα το περιεχόμενο και ο σχεδιασμός της
  • Για την απάντηση σε ερωτήματα ιατρικού περιεχομένου που αποστέλλουν οι επισκέπτες – χρήστες μέσω της αντίστοιχης φόρμας επικοινωνίας

 

 

  1. Χρόνος Τήρησης των Πληροφοριών

Η Εταιρεία θα τηρεί τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται μέσω της Ιστοσελίδας για το απολύτως απαραίτητο χρονικό διάστημα για την εκπλήρωση των απαραίτητων σκοπών επεξεργασίας και για όσο χρονικό διάστημα η τήρηση αυτών καθίσταται απαραίτητη, σε συμμόρφωση με νόμιμη υποχρέωσή της, ή για την προάσπιση έννομων συμφερόντων της ενώπιον Δικαστηρίων.

 

 

  1. Κοινοποίηση / Διαβίβαση Προσωπικών Δεδομένων σε Τρίτους

Τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών της Ιστοσελίδας δεν πωλούνται και δε χρησιμοποιούνται για εμπορικούς ή προωθητικούς σκοπούς. Τα δεδομένα ενδέχεται να κοινοποιούνται σε τρίτους αποκλειστικά και μόνο για την εκπλήρωση των σκοπών που προβλέπονται στην παρούσα Πολιτική και την παροχή των διαδικτυακών υπηρεσιών της Ιστοσελίδας. Ο Ιατρός διασφαλίζει συμβατικά τη λήψη των απαιτούμενων μέτρων για την ασφάλεια και την εμπιστευτικότητα των προσωπικών δεδομένων που διαχειρίζονται για λογαριασμό του τρίτα μέρη. Ο Ιατρός δεν διαβιβάζει προσωπικά δεδομένα εκτός Ε.Ε.

 

 

  1. Συγκατάθεση

Χρησιμοποιώντας την παρούσα Ιστοσελίδα και με την επιφύλαξη των διατάξεων ειδικότερης νομοθεσίας, όπως για παράδειγμα της νομοθεσίας για την προστασία προσωπικών δεδομένων στα πλαίσια των ηλεκτρονικών επικοινωνιών, ως εκάστοτε ισχύει, παρέχετε τη ρητή συγκατάθεσή σας για όλες τις παραπάνω περιπτώσεις επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων. Είστε ελεύθεροι να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας οποτεδήποτε. Εάν επιθυμείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας, παρακαλείστε όπως απευθύνετε το σχετικό αίτημά σας στον Ιατρό στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@brilakisorthopaedics.gr

Tυχόν ανάκληση της συγκατάθεσής σας δεν αναιρεί τη νομιμότητα της μέχρι τότε επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων.

Όσον αφορά τις πληροφορίες που συλλέγονται αυτόματα από την περιήγησή σας στον παρόντα Διαδικτυακό τόπο, παρακαλείσθε όπως απόσχετε από την επίσκεψη αυτού,  εάν δεν επιθυμείτε τη  συλλογή κι επεξεργασία των πληροφοριών αυτών.

 

  1. Ασφάλεια των Πληροφοριών

Ο Ιατρός λαμβάνει όλα τα απαραίτητα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την ασφάλεια και την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων από τυχαία ή μη καταστροφή, απώλεια, μη εξουσιοδοτημένη τροποποίηση, αποκάλυψη ή πρόσβαση και από οποιαδήποτε άλλη παράνομη επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων που διαχειρίζεται, τα οποία και ελέγχει σε τακτά χρονικά διαστήματα.

 

 

  1. Τα δικαιώματά σας

Μπορείτε να ασκήσετε, κατά περίπτωση, τα εξής δικαιώματα:

 

  • Το δικαίωμα πρόσβασης, για να μάθετε ποια δεδομένα σας επεξεργαζόμαστε, για ποιο σκοπό και τους αποδέκτες αυτών
  • Το δικαίωμα διόρθωσης, για να διορθωθούν τυχόν ελλείψεις ή ανακρίβειες των δεδομένων σας
  • Το δικαίωμα διαγραφής (ή «δικαίωμα στη λήθη»), για να διαγραφούν τα προσωπικά σας δεδομένα από τα αρχεία μας, εφόσον όμως η επεξεργασία τους δεν είναι πλέον απαραίτητη
  • Το δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας, σε περίπτωση αμφισβήτησης της ακρίβειας των δεδομένων σας
  • Το δικαίωμα φορητότητας, για να λάβετε τα δεδομένα σας σε δομημένο και κοινώς χρησιμοποιούμενο μορφότυπο
  • Το δικαίωμα εναντίωσης, περιλαμβανομένης και της εναντίωσης στην κατάρτιση προφίλ

Για την άσκηση των δικαιωμάτων σας παρακαλείσθε να αποστείλετε σχετικό έγγραφο αίτημα στην Εταιρεία στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@brilakisorthopaedics.gr. Η Εταιρεία δεσμεύεται να σας παράσχει, στο μέτρο του τεχνικώς εφικτού, αυτοματοποιημένα μέσα για την άσκηση των δικαιωμάτων σας και να προβαίνει στην ικανοποίηση των αιτημάτων σας καταρχήν δωρεάν, εκτός αν τα αιτήματά σας επαναλαμβάνονται συχνά και λόγω όγκου έχουν για εμάς διοικητικό κόστος, με το οποίο θα επιβαρυνθείτε. Η Εταιρεία θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να ανταποκριθεί σε κάθε σχετικό αίτημά σας εντός τριάντα ημερών από την παραλαβή του. Ωστόσο, σε περίπτωση που λόγω πολυπλοκότητας του αιτήματός σας ή λόγω του όγκου των πληροφοριών δεν είναι δυνατή η ικανοποίηση του αιτήματός σας εντός τριάντα ημερών, η Εταιρεία θα σας ενημερώσει μέσα στην παραπάνω προθεσμία εγγράφως για τους λόγους της καθυστέρησης και θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ικανοποίηση του αιτήματός σας το συντομότερο δυνατόν και σε κάθε περίπτωση εντός δύο επιπλέον μηνών.

Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να μην ικανοποιήσει το αίτημά σας, στην περίπτωση που αυτό κριθεί προδήλως αβάσιμο ή υπερβολικό, ενημερώνοντάς σας σχετικά με τους λόγους της μη ικανοποίησης αυτού.

Σε κάθε περίπτωση, έχετε δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, η οποία μπορεί να δεχθεί και την υποβολή σχετικών παραπόνων είτε σε γραπτή μορφή στο πρωτόκολλό της (Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα), είτε ηλεκτρονικά (www.dpa.gr).

 

  1. Πολιτική Cookies

 

Σκοπός

Ο πρωταρχικός στόχος αυτής της πολιτικής είναι να δώσει γενικές κατευθύνσεις για τα θέματα χρήσης των cookies στον ιστότοπο της Εταιρείας Brilakis Orthopaedics.

 

Τι είναι τα «Cookies» και για Ποιους Λόγους Χρησιμοποιούνται

Τα cookies είναι μικρά κομμάτια δεδομένων, συνήθως σε μορφή αρχείων κειμένου, που αποθηκεύονται από τον browser στον υπολογιστή, στο tablet, στο κινητό τηλέφωνο και γενικά στη συσκευή με την οποία κάποιος περιηγείται στην ιστοσελίδα του Ιατρείου: https://brilakisorthopaedics.gr/. Ο σκοπός τους είναι να θυμούνται σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την δραστηριότητα στο διαδίκτυο, όπως π.χ. το όνομα της ιστοσελίδας από την οποία προέρχεται, τις ιστοσελίδες που επισκέφτηκε ο χρήστης καθώς και τις συσκευές που χρησιμοποίησε. Επίσης, επιτρέπουν στους ιστότοπους να αποθηκεύουν τις προτιμήσεις του επισκέπτη (όπως π.χ. τα στοιχεία σύνδεσης -login-, τη γλώσσα, το μέγεθος της γραμματοσειράς, τα εικονίδια της προτίμησής του χρήστη κτλ.). Έτσι, η εμπειρία αναζήτησης θα είναι βελτιωμένη την επόμενη φορά που ο χρήστης επισκεφτεί ξανά τον ιστότοπο. Επιπλέον, τα cookies βοηθούν στον έλεγχο της απόδοσης και της επισκεψιμότητας του Διαδικτυακού Τόπου, βελτιώνοντας την παρουσίαση και το περιεχόμενό του σύμφωνα με τις προτιμήσεις των επισκεπτών του.

Πολλές αναλύσεις ιστοσελίδων πραγματοποιούνται μέσω της χρήσης cookie “τρίτου μέρους” (third-party cookies), τα οποία επιτρέπουν την πρόσβαση στην συμπεριφορά περιήγησης του χρήστη σε όλους τους ιστότοπους. Ωστόσο δεν διατηρούν προσωπικές πληροφορίες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώριση ενός ατόμου. Η ιστοσελίδα μας https://brilakisorthopaedics.gr/ χρησιμοποιεί cookies τρίτων μερών (third-party cookies) με αποκλειστικό σκοπό την ανάλυση της επισκεψιμότητας και τη βελτίωση των επιδόσεών της.

Τα cookies είναι μοναδικά για το κάθε πρόγραμμα περιήγησης ιστού (π.χ. Google Chrome, Mozilla Firefox, Apple Safari κτλ.). Η διάρκεια ζωής των cookies εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον τύπο προγράμματος περιήγησης που χρησιμοποιείται, τις ρυθμίσεις του και τη λειτουργία περιήγησης (π.χ. normal ή incognito mode). Είναι γεγονός ότι η ανθρώπινη συμπεριφορά στο Διαδίκτυο δεν έχει κανένα μοτίβο, διότι οι άνθρωποι χρησιμοποιούν πολλαπλές συσκευές, οι ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης μας επιτρέπουν να μην δεχόμαστε τα cookies καθόλου, και, μπορούμε ακόμη και να τα διαγράψουμε μετά το τέλος της περιήγησής μας με το κλείσιμο του browser.

Ο νόμος αναφέρει ότι μπορούμε να αποθηκεύσουμε τα cookies στη συσκευή του χρήστη, εφόσον αυτά είναι απολύτως αναγκαία για τη λειτουργία της ιστοσελίδας. Για όλους τους άλλους τύπους cookies χρειαζόμαστε την άδεια του χρήστη, ουσιαστικά είναι απαραίτητη η συγκατάθεση του χρήστη. Ο εκάστοτε χρήστης – επισκέπτης – συνδρομητής μπορεί να αλλάξει ή να καταργήσει τη συναίνεσή του ανά πάσα στιγμή, μέσω της Δήλωσης για τα Cookies στην ιστοσελίδα μας.

Στην παράγραφο 5 του άρθρου 4 ν. 3471/2006, όπως αυτή τροποποιήθηκε από το ν. 4070/2012, ορίζεται ότι [η εγκατάσταση των «cookies» επιτρέπεται μόνο αν ο συνδρομητής ή χρήστης έχει δώσει τη συγκατάθεσή του μετά από σαφή και εκτενή ενημέρωση κατά την παρ. 1 του άρθρου 11 του ν. 2472/1997, όπως ισχύει]. Αυτό το σύστημα είναι γνωστό και ως «opt-in», σε αντιδιαστολή με το σύστημα «opt-out» που ίσχυε πριν από την τροποποίηση της Οδηγίας 2002/58/ΕΚ και επέτρεπε την εγκατάσταση των cookies χωρίς τη συγκατάθεση του συνδρομητή ή χρήστη, εφόσον ο τελευταίος έχει προηγουμένως ενημερωθεί και δεν έχει εναντιωθεί στην επεξεργασία.

 

Τύποι των Cookies

Οι βασικοί τύποι των cookies που χρησιμοποιεί η Ιστοσελίδα μας, περιγράφονται παρακάτω:

 

 

 

Τύπος

Cookie

Περιγραφή
Απαραίτητα CookiesΟ ρόλος των cookies αυτών είναι η αποθήκευση πληροφοριών ή η απόκτηση πρόσβασης σε ήδη αποθηκευμένες πληροφορίες στη συσκευή σας, με αποκλειστικό σκοπό την ομαλή περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας. Δεν χρησιμοποιούμε τα cookies αυτά για να συλλέξουμε πληροφορίες σχετικά με εσάς για σκοπούς marketing, ή για να παρακολουθούμε τη δραστηριότητά σας στο διαδίκτυο σε άλλες ιστοσελίδες. Σύμφωνα με το σχετικό νομικό πλαίσιο, δεν έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε αν θα απορρίψετε την εγκατάσταση των cookies αυτών, καθώς χωρίς αυτά δεν θα ήταν τεχνικά εφικτή η παροχή υπηρεσιών από την ιστοσελίδα μας.
Cookies Ανάλυσης & Επιδόσεων (thirdparty)Χρησιμοποιούμε cookies τρίτων μερών (www.googleanalytics.com) με αποκλειστικό σκοπό την ανάλυση της επισκεψιμότητας και τη βελτίωση των επιδόσεων της ιστοσελίδας, ενώ λαμβάνουμε κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την ασφαλή επεξεργασία των δεδομένων σας (π.χ. ανωνυμοποίηση διεύθυνσης IP). Τα cookies αυτά συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, όπως για παράδειγμα, οι σελίδες που επισκέπτεστε συχνότερα, η σελίδα από την οποία προήλθε η επίσκεψή σας, ο τύπος του περιηγητή (browser) που χρησιμοποιείτε κ.α. Τα cookies επιδόσεων συλλέγουν συγκεντρωτικές, ανώνυμες στατιστικές πληροφορίες που δεν μπορούν να οδηγήσουν σε ταυτοποίηση του επισκέπτη εκ μέρους μας.

 

Όταν η Χρήση Cookies Δεν Είναι Επιθυμητή

Σε περίπτωση επιλογής απενεργοποίησης των cookies, ορισμένα μέρη της Ιστοσελίδας μας ενδέχεται να μην λειτουργούν επαρκώς. Για την διαχείριση και απενεργοποίησή των, παρέχονται οι σχετικές οδηγίες ανά browser:

Google ChromeMozilla FirefoxApple SafariOperaInternet ExplorerMicrosoft Edge

 

Περισσότερες πληροφορίες για τα cookies υπάρχουν διαθέσιμες στον κάτωθι σύνδεσμο:

http://www.aboutcookies.org

 

Με Ποιον Μπορώ να Επικοινωνήσω για Τυχόν Απορίες / Θέματα;

Για οποιαδήποτε δε απορία, διευκρίνιση ή αίτημά σας σχετικά με την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων μπορείτε να απευθυνθείτε στο Ιατρείο στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση: info@brilakisorthopaedics.gr

 

Αλλαγές Στην Παρούσα Πολιτική

Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης της παρούσας Πολιτικής, πάντα σύμφωνα με τους εφαρμοστέους κανόνες δικαίου περί προστασίας απορρήτου και προσωπικών δεδομένων. Οι επισκέπτες της Ιστοσελίδας θα πρέπει να διαβάζουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα την παρούσα Πολιτική Προστασίας Απορρήτου & Προσωπικών Δεδομένων για να ενημερώνονται σχετικά με οποιαδήποτε αλλαγή που πραγματοποιείται, ενώ η Εταιρεία δεσμεύεται να προβαίνει στις απαραίτητες ενημερώσεις των επισκεπτών και χρηστών της Ιστοσελίδας της με κάθε πρόσφορο μέσο, σε συμμόρφωση με τις προϋποθέσεις που θέτει ο Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων της ΕΕ 679/2016 και η εθνική νομοθεσία (Ν. 4624/2019).