Ενημέρωση για Covid-19

Αξιότιμοι ασθενείς και επισκέπτες,

Προτεραιότητα της BRILAKIS ORTHOPAEDICS και του Ορθοπαιδικού Χειρουργού Εμμανουήλ Μπριλάκη, είναι η υγεία των ασθενών και των μελών της ομάδας μας.

Με σκοπό την υπεύθυνη αντιμετώπισης της κρίσης που προκαλεί η πανδημία του κορωνοϊού, έχουμε αξιολογήσει και τροποποιήσει τις διαδικασίες της λειτουργείας των ιατρείων μας με γνώμονα την παροχή ασφαλούς φροντίδας, και σε συμμόρφωση με τα νεότερα δεδομένα από το Υπουργείο Υγείας, τον ΕΟΔΥ και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.

Έχουμε φροντίσει (Διαβάστε περισσότερα)
Παρακαλούμε εσάς (Διαβάστε περισσότερα)

 

 

Πραγματικά Αποτελέσματα
Μέσα Από Κριτικές Ασθενών

Πολύ καταρτισμένος και άμεσος, κατατοπιστικός

STEFANOS P.

Ένας εξαιρετικός επιστήμονας με συνέπεια σε όσα σου υπόσχεται. Δεν ξεχνάει τον ασθενή του μετά από την επέμβαση και γενικά νιώθεις ασφαλής σε όλη την διαδικασία. Τον ευχαριστώ από καρδιάς τόσο τον ίδιο όσο και την ομάδα που τον πλαισιώνει.

Νάνση Ι.

Πολύ καλός επαγγελματίας, πρόθυμος να σε ακούσει και να καταλάβει ακριβώς τι σου έχει συμβεί. Καθησυχαστικός και ψύχραιμος σε όσα σου λέει με ξεκάθαρες και στοχευμένες συμβουλές/οδηγίες για τα επόμενα βήματα! Τον συστήνω ανεπιφύλαχτα!

nikos f.

Με δύο λέξεις : Επιστήμονας , Ανθρωπος.

Kostas K.

Ο γιατρός φαίνεται σοβαρός και ανθρώπινος. Και τις δυο φορες που έχω πάει, μού εξήγησε με λεπτομερειες, ήταν ήρεμος και μού ενέπνευσε εμπιστοσύνη. Επίσης, μού πρότεινε μια παρέμβαση/θεραπεία, που απ’ όσο γνωρίζω πρέπει να είναι πολύ καινούργια και να τη χρησιμοποιούν λίγοι γιατροί. Αυτό με εντυπωσίασε.

Ανθή Μ.

Εξαιρετικός ορθοπαιδικός, ενημερωμένος για τις νέες μεθόδους, πάντα έτοιμος να ακούσει και να εξηγήσει με κάθε λεπτομέρεια.

Νίκος Π.

Μέλος 
Επιστημονικών εταιρειών και συλλόγων